toggle navigation

Over Zo Kids & Teens

Winkel

In 2004 begonnen de zussen Ingrid en Martine ZOKIDS aan het Grootzand 15 in Sneek. Wat ooit begon als klein winkeltje aan het Grootzand is inmiddels uitgegroeid tot een stoere, hippe kids en teenswinkel van bijna 150 vierkante meter en een begrip in Friesland en ver daarbuiten.

Winkel

Een enthousiast en ervaren team van verkoopsters staat altijd voor u klaar met de meest trendy merken uit het middensegment.

Winkel

Onze collecties zijn stoer en hip maar wel comfortabel en, niet onbelangrijk, betaalbaar. Wat wij heel belangrijk vinden is dat onze merken op een verantwoorde wijze hun collectie produceren en nog belangrijker dat wij geen kleding verkopen die door kinderen vervaardigd is.

Winkel

Ook in onze winkel is alles gericht op de jonge klant. Zo is er het aquarium dat in de toonbank verwerkt is, hebben we een super coole speelhoek achter in de winkel met een echte keuken waar altijd de heerlijkste gerechten worden bereid en een oude flipperkast en een lounge stoel voor de tieners.

Winkel

Elk voorjaar gaat er een frisse wind door de zaak en proberen we de winkel weer een nieuwe look te geven voordat de voorjaarscollectie binnenkomt. We willen constant vernieuwen en onze klant blijven verrassen met nieuwe items, gave interieur stijlen, mooie etalages en uiteraard de leukste collecties.